Winterbanden in Brummen

Winterbanden mogen in de winter niet vergeten worden. Ze bieden namelijk meer grip, wat een stuk veiliger rijdt wanneer het bijvoorbeeld glad is op de weg door vorst of sneeuw. De winterband presteert een stuk beter dan de zomerband wanneer het koud is. Wordt het dus een stuk kouder buiten? Dan weet je dat het weer de hoogste tijd is om jouw winterbanden te laten monteren. Bij Dorpsgarage Elshof ben je daarom aan het juiste adres, want wij regelen het graag voor je. En het voordeel? Wij slaan jouw oude banden op, totdat het weer tijd is voor de zomerbanden, en andersom.

Winterbanden voor meer grip op de weg

Dorpsgarage Elshof verkoopt winterbanden in alle soorten en maten voor een leuke prijs. Daarbij mag service natuurlijk niet vergeten worden, want dat staat bij ons hoog in het vaandel. Maar wat zorgt er nou precies voor dat winterbanden meer grip bieden dan zomerbanden? Wij leggen het je graag even uit! Het contact met het asfalt is erg goed, dank zij de zachtere rubberen samenstelling van deze winterband. Ook zijn de groeven een stuk dieper, waardoor er bijvoorbeeld gemakkelijker sneeuw afgevoerd kan worden. Hierdoor ben jij een stuk veiliger op een gladde en natte weg dan met andere banden. De kans op aquaplanning wordt ook geminimaliseerd dankzij een winterband met velg.

Koop jouw winterbanden in Brummen

Wil jij nieuwe winterbanden kopen? Wij helpen je graag verder en slaan daarnaast je zomermanden bij ons op. Zo kun jij weer bij ons terecht als de temperaturen stijgen. Een winterband kopen is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Wij monteren ze direct voor je, zodat jij weer veilig de weg op kan! Benieuwd wanneer je bij onze garage in Brummen terecht kan? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag werken wij volgens afspraak. Wacht niet te lang met jouw winterbanden in Brummen omwisselen, voor jouw veiligheid, maar ook die van anderen. Wij zien je snel!