Op zoek naar een garage in Eerbeek?

Moet je auto APK gekeurd worden? Heb je banden die verwisseld moeten worden, te maken met een storing die uitgelezen moet worden of is er anderszins iets mis met je auto? Autobedrijf Elshof is een garage in Eerbeek die jou graag verder helpt. Voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Onze garage in Eerbeek is een traditionele dorpsgarage op alle denkbare facetten, al zorgen we ook dat we goed bij de tijd blijven door moderne middelen te gebruiken en up-to-date te blijven met de recentste ontwikkelingen. De medewerkers van onze garage in Eerbeek zijn echte autodoktoren en hebben de beschikking over modern, hoogkwalitatief apparatuur en gereedschap. Zo kunnen we jou optimaal van dienst zijn. Graag zorgen wij er voor dat je weer met een goed gevoel en in een veilige auto de weg op kunt. Daarbij gaan we altijd te werk onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wil jij een afspraak maken voor reparatie of onderhoud van je auto bij onze garage in Eerbeek? Dan kun je gelijk contact opnemen om de afspraak in te plannen.

Altijd veilig de weg op met onze garage in Eerbeek

Onze klanten weer veilig de weg op kunnen sturen, dat is het enige wat telt voor onze garage in Eerbeek. Of je nu een kleine of grote reparatie- of onderhoudsklus voor ons hebt, wij dragen de grootst mogelijke zorg dat jouw auto weer naar behoren werkt. Daarbij pakken we bestaande problemen aan, maar kijken we ook of er potentiële problemen op de loer liggen. Zo kunnen we proberen te voorkomen dat je voor erger terug moet komen. Onze garage in Eerbeek heeft diverse samenwerkingsverbanden lopen met erkende en gespecialiseerde schadeherstelbedrijven, om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Mocht het nodig zijn, dan kun je ook gebruik maken van onze leenautoservice, zodat je niet zonder auto komt te zitten.

Onze garage in Eerbeek is onder meer in te schakelen voor de volgende diensten:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen;

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

Over Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof is een garage in Eerbeek die is opgericht in 2009. Wij kenmerken ons als een typische traditionele dorpsgarage. Als je binnenkomt ruik je de vers gezette koffie die al voor je klaar staat. Bij ons mag je jij zeggen en begeef je je in een vertrouwde en intieme omgeving. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat geldt voor al onze klanten, welke uit de gehele omgeving van Eerbeek komen. Onze garage in Eerbeek heeft al diverse langlopende relaties met klanten en hanteert korte lijnen, voor een persoonlijke benadering. Je mag een optimale service van ons verwachten, aangezien we er niet op uit zijn jou van A naar B te helpen, maar van A tot Z te ontzorgen.

Verder informeren? Een afspraak maken? Neem contact op!

Wil je meer weten over de dienstverlening van onze garage in Eerbeek? Of wil je een afspraak maken voor onderhouds- of reparatie werkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 0313-769073 (we zijn op werkdagen tussen 7.45 uur en 17.30 uur bereikbaar), door een e-mail te sturen of door een bericht achter te laten via het contactformulier. Daarnaast kun je ons ook nog whats-appen via 0313769073