Dorpsgarage eerbeek

Ben je op zoek naar een betrouwbare garage in Eerbeek voor de APK-keuring van je auto, bandenwissel, storingen uitlezen of andere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden? Bij Dorpsgarage Eerbeek ben je aan het juiste adres. Onze garage in Eerbeek, een traditionele dorpsgarage met moderne faciliteiten, staat klaar om jouw auto in topconditie te houden.

Onze auto experts beschikken over geavanceerde apparatuur en gereedschap, zodat we jou optimaal van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar dat je met een gerust hart en in een veilige auto de weg op kunt. Preventief onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel, want voorkomen is beter dan genezen. Wil je een afspraak maken voor reparatie of onderhoud bij onze garage in Eerbeek? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Altijd veilig de weg op met onze garage in Eerbeek

Bij Dorpsgarage Eerbeek draait alles om jouw veiligheid op de weg. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat jouw auto weer optimaal functioneert. We pakken niet alleen bestaande problemen aan, maar sporen ook potentiële problemen op om grotere schade te voorkomen. Daarnaast werken we samen met erkende schadeherstelbedrijven en bieden we een leenautoservice aan, zodat je altijd mobiel blijft.

Onze autoservice in eerbeek

 • APK-keuring: Een periodieke keuring waarbij wordt gecontroleerd of een auto voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen
 • Reparaties: Het herstellen van schade of defecten aan een voertuig om het weer goed te laten functioneren.
 • Periodiek onderhoud: Routinematige controles en handelingen die regelmatig worden uitgevoerd om de goede werking en betrouwbaarheid van een voertuig te waarborgen
 • Remmenservice: Het controleren, repareren en onderhouden van remmen om de veiligheid van het voertuig te waarborgen.
 • Diagnoses en uitlezen: Het identificeren en analyseren van problemen in het voertuig met behulp van diagnostische apparatuur om de oorzaak van storingen te achterhalen.
 • Airco-onderhoud en -reiniging: Het controleren, repareren en reinigen van het airconditioningsysteem van een voertuig om optimale prestaties te garanderen en ongewenste geuren te voorkomen.
 • Ultrasone interieurreiniging: Een reinigingsmethode waarbij ultrasone geluidsgolven worden gebruikt om hardnekkig vuil en bacteriën uit het interieur van een voertuig te verwijderen.
 • Bandenwissel (zomer/winter): Het vervangen van banden op een voertuig, afhankelijk van het seizoen, om de veiligheid en prestaties van het voertuig te optimaliseren.
 • 4-wieluitlijning: Het afstellen van de wielstanden van alle vier de wielen van een voertuig om een optimale wegligging en bandenslijtage te waarborgen.
 • Schadeafhandeling: Het proces van het afhandelen van schade aan een voertuig, inclusief de communicatie met verzekeraars en het uitvoeren van reparaties om het voertuig in oorspronkelijke staat te herstellen.
 • Carkit/radio-installatie: Het installeren van een handsfree carkit en/of een radiosysteem in een voertuig voor communicatie en entertainment tijdens het rijden
 • Roetfilterproblemen: Problemen met het roetfilter van een dieselvoertuig, zoals verstoppingen of storingen, die de prestaties van het voertuig kunnen beïnvloeden en gerepareerd moeten worden.

Waarom Dorpsgarage Eerbeek?

Sinds 2009 staat Dorpsgarage Elshof bekend als dé garage in Eerbeek waar je kunt rekenen op een persoonlijke benadering en uitstekende service. Bij ons voel je je thuis, met een kopje verse koffie en een vertrouwde sfeer. We hanteren korte communicatielijnen en streven naar langdurige relaties met onze klanten. Bij Dorpsgarage Elshof word je niet alleen van A naar B geholpen, maar word je van A tot Z ontzorgd.

Verdere Informatie? Maak een afspraak!

Wil je meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Neem dan contact met ons op via 0313-769073 (bereikbaar op werkdagen tussen 7.45 uur en 17.30 uur), stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp op 0313769073. Bij Dorpsgarage Elshof staan we voor je klaar om jouw auto in topconditie te houden!