Roetfilter reinigen in Voorst

Door de verbranding van diesel ontstaan er roetdeeltjes. Deze roetdeeltjes worden vervolgens opgevangen in een roetfilter. Nieuwe roetfilters vangen van 30% tot ruim 90% van het roet op. Echter kan dit roetfilter na verloop van tijd vollopen, doordat er dus al te veel as is opgehoopt. Als het roetfilter verstopt is, werkt het ook niet meer naar behoren en kan het zelfs schade aanbrengen aan de motor of zorgen voor een stilstand. Het is dus de hoogste tijd om het roetfilter te laten reinigen in Voorst, zodat de roetdeeltjes weer opgevangen kunnen worden en er geen schade kan ontstaan.

Maak kennis met onze unieke reinigingsmethode

Het is belangrijk dat het automatische regeneratieproces van het roetfilter gewoon weer kan werken. Daarom werken wij volgens een unieke methode om het roetfilter op de juiste manier te reinigen. Wij zijn dealer van roetfilter-reinigen.nl en staan bekend om het hanteren van de meest volledige werkwijze. Niet alleen reinigen wij het roetfilter, maar wij doen direct een complete diagnose check van jouw auto.

Wat zijn de herkenningspunten?

Er zijn een aantal punten waaraan je zou kunnen herkennen dat het roetfilter gereinigd moet worden. Heb jij onder andere last van?:

Storingsmeldingen op dashboard

  • Extreem brandstofverbruik
  • Extreem roeten/ roken
  • Mogelijke stijging van oliepeil
  • Weinig vermogen beschikbaar (Noodloop-Programma)
  • Foutcodes in storingsgeheugen

Dan is er een grote kans dat het roetfilter gereinigd moet worden. Wij heten je welkom bij Dorpsgarage Elshof zodat wij het roetfilter kunnen reinigen met onze unieke methode.

Laat het roetfilter van de auto reinigen in Voorst

Denk jij dat het roetfilter is volgelopen? Dan is het tijd om het roetfilter te laten reinigen in Voorst. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen en ze zullen het hele proces zorgvuldig doorlopen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. We zien je graag dan bij onze garage. Liever op zaterdag langskomen? Maak dan even een afspraak. Tot gauw!