Dorpsgarage Zutphen

Sinds we onze garage Zutphen geopend hebben, kunnen wij jou ook daar helpen met onze autoservices. Van reparaties tot onderhoud en van APK-keuring tot aircoservices: bij Dorpsgarage Zutphen nemen we graag je auto onder handen. Wanneer jouw auto onze garage verlaat, kan je met een gerust hart de weg op. Ontdek alle diensten hieronder.

Bij onze autogarage in Zutphen staan onze experts klaar met de beste apparatuur en gereedschap om jouw voertuig optimaal te bedienen. Jouw veiligheid op de weg is onze prioriteit. Daarnaast geloven we sterk in preventief onderhoud, omdat voorkomen altijd beter is dan genezen. Wil je een afspraak maken voor reparatie of onderhoud? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Diensten garage Zutphen

Bij onze garage in Zutphen kan je terecht voor verschillende diensten. Zo houden we samen jouw auto in optimale conditie. Naast onderstaande diensten is er nog veel meer mogelijk. Neem contact met onze specialisten voor al jouw vragen.

 • APK keuring: Een periodieke keuring waarbij wordt gecontroleerd of een auto voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen.
 • Reparaties: Het herstellen van schade of defecten aan een voertuig om het weer goed te laten functioneren.
 • Periodieke onderhoud: Routinematige controles en handelingen die regelmatig worden uitgevoerd om de goede werking en betrouwbaarheid van een voertuig te waarborgen.
 • Remmenservice: Het controleren, repareren en onderhouden van remmen om de veiligheid van het voertuig te waarborgen.
 • Diagnoses en uitlezen: Het identificeren en analyseren van problemen in het voertuig met behulp van diagnostische apparatuur om de oorzaak van storingen te achterhalen.
 • Airco onderhoud en airco-cleaning: Het controleren, repareren en reinigen van het airconditioningsysteem van een voertuig om optimale prestaties te garanderen en ongewenste geuren te voorkomen.
 • Ultrasone interieurreiniging: Een reinigingsmethode waarbij ultrasone geluidsgolven worden gebruikt om hardnekkig vuil en bacteriën uit het interieur van een voertuig te verwijderen.
 • Zomer-/winterbanden verwisselen:Het vervangen van banden op een voertuig, afhankelijk van het seizoen, om de veiligheid en prestaties van het voertuig te optimaliseren.
 • 4-wieluitlijning: Het afstellen van de wielstanden van alle vier de wielen van een voertuig om een optimale wegligging en bandenslijtage te waarborgen.
 • Schadeafhandeling: Het proces van het afhandelen van schade aan een voertuig, inclusief de communicatie met verzekeraars en het uitvoeren van reparaties om het voertuig in oorspronkelijke staat te herstellen.
 • Carkit / radio inbouwen: Het installeren van een handsfree carkit en/of een radiosysteem in een voertuig voor communicatie en entertainment tijdens het rijden.
 • Roetfilterproblemen: Problemen met het roetfilter van een dieselvoertuig, zoals verstoppingen of storingen, die de prestaties van het voertuig kunnen beïnvloeden en gerepareerd moeten worden.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. Dit kan telefonisch via 0575 514 034 of per mail via zutphen@dorpgarageelshof.nl. Dorpsgarage Elshof locatie Zutphen is te vinden aan Pollaan 60, 7202 BX Zutphen. Onze werkplaats is geopend van maandag tot en met vrijdag 7:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij online te bereiken.

Over Dorpsgarage Elshof

Dorpsgarage Elshof werd opgericht in 2009. Het is een jong en dynamisch bedrijf, aangedreven door een gedreven team met een sterke passie voor auto’s, techniek, kwaliteit, maar vooral: mensen. Vanuit de modern aangeklede vestigingen bedienen zij klanten uit de directe omgeving. Maar ook van daarbuiten. Bij Elshof telt alleen het allerbeste. Dit geldt voor onze apparatuur, service én expertise..