APK Brummen

Een autogarage voor de APK in Brummen gezocht?

Is het weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring van jouw auto? Als door de RDW erkende autogarage kan Autobedrijf Elshof de APK in Brummen voor jou verzorgen. De APK is een periodieke keuring van een auto die per wet verplicht is gesteld in heel Europa. Deze plicht tot keuren is ingesteld om de verkeersveiligheid te verhogen. Door de auto regelmatig te laten keuren kunnen mankementen tijdig opgespoord en gerepareerd worden. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden. De APK moet worden uitgevoerd door een autobedrijf dat door Dienst Wegverkeer (RDW) is erkend. Autobedrijf Elshof is in het bezit van die erkenning. Wil jij een afspraak maken voor de APK in Brummen bij Autobedrijf Elshof? Neem dan gelijk contact met ons op.

Hoe gaat de APK in Brummen in zijn werking?

De APK in Brummen begint met het maken van een afspraak. Nadat je jouw auto hebt langsgebracht wordt deze door onze APK-keurmeester gekeurd. Op basis van deze keuring ontvang je het APK-keuringsrapport. Deze krijg je altijd, ook in het geval je auto wordt afgekeurd. De kosten die voor de APK in Brummen in rekening worden gebracht zijn niet vooraf vastgesteld. Hou er overigens rekening mee dat de APK een moment opname is. Het verschaft geen zekerheid over de toestand van je auto gedurende de rest van het jaar.

Maak gelijk een afspraak voor de APK!

Als je een afspraak voor de APK in Brummen wil maken met Autobedrijf Elshof kun je contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 0313-769073 of 06-16040676 (whats-app).