APK check in Voorst

Een APK check is niet altijd even leuk, maar wel heel belangrijk. Elk jaar moet jouw auto van top tot teen nagekeken worden, zodat jij er weer zeker van bent dat je een jaar veilig kunt rijden. Dit is echter wel afhankelijk van de leeftijd van de auto, want een auto hoeft pas na zijn eerste 4 jaar nagekeken te worden. Daarna volgen 6 jaar en 8 jaar. Vanaf dan ben je elk jaar verplicht om een APK check te laten uitvoeren. Je mag namelijk niet meer rijden als jouw auto APK-plichtig. Kom daarom op tijd naar Dorpsgarage Elshof voor een APK check in Voorst.

APK Voorst door onze specialisten

Wij helpen je graag verder bij het onderhoud van jouw auto. Daar hoort ook de jaarlijkse APK check. Op onze menukaart vind je meer informatie over waar wij jou allemaal bij kunnen helpen. Van technische storingen, onderhoud en reparatie en de APK check: wij zijn van alle markten thuis. Tijdens de APK voeren wij direct de Voertuig Conditie Check uit, zodat dit ook direct gedaan is. Aangezien jouw auto toch op de brug staat, wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen?

Is het tijd voor jouw jaarlijkse APK-check? Kom langs!

Wacht niet te lang met het uitvoeren van de jaarlijkse APK check, voordat je APK plichtig bent en niet meer mag rijden. Natuurlijk is het belangrijk dat je de APK laat uitvoeren door specialisten die weten wat ze doen. Onze talenvolle specialisten weten er alles over. Kom daarom nu langs bij onze garage in Voorst. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur, rijd dus even langs of maak een afspraak voor zaterdag. Voor een APK controle in Voorst ben je bij Dorpsgarage Elshof aan het juiste adres. Wij zien je graag snel!