APK Voorst

Staat de jaarlijkse check van jouw auto weer met rood omcirkeld in de agenda, maar wil je er niet ver voor rijden? Autobedrijf Elshof voert jouw APK in Voorst uit. Elk APK in Voorst wordt uitgevoerd door een gecertificeerde monteur, die stapsgewijs jouw voertuig onder de loep neemt. Verlichtingscontroles, bandenchecks en een remmen test maken deel uit van onze APK in Voorst.

Na afloop van onze APK in Voorst, kun je weer met een veilig gevoel de weg op. Een spiksplinternieuwe auto hoeft pas na 4 jaar nagekeken te worden, check 2 en 3 vinden in het zesde en achtste jaar plaats. Regel je APK in Voorst op tijd, zodat je wettelijk gezien altijd de weg op mag!

APK check in onze Voorster garage

Iedere auto die de Dorpsgarage Elshof verlaat na een APK check, wordt op dezelfde manier gecontroleerd. Daarmee voldoen wij aan de eisen die de RDW stelt aan een garage zoals de onze. Controle van de verlichting is één van de handelingen die we verrichten. We beoordelen de lampen op lichtopbrengst en lichtbeeld. Eventuele afwijkingen tussen het linker- en rechterwiel wat betreft remkracht worden eveneens meegenomen in het rapport.

Verder nemen onze monteurs de banden onder de loep. Ze bekijken of de zijwanden van de banden vrij zijn van scheuren. Maar ook de profieldiepte krijgt aandacht tijdens dit deel van de keuring. De APK check wordt voortgezet met een viergasmeting. Daarmee kunnen we zien of de uitstoot van de uitlaat meer is dan toegestaan. Veiligheidsgordels, de airbag en ophanging worden ook meegenomen tijdens de APK in Voorst. Tijdens de APK voeren wij direct de Voertuig Conditie Check uit, zodat dit ook direct gedaan is.

Algemene Periodieke Keuring bij Elshof

Wacht niet te lang met het uitvoeren van de jaarlijkse APK check, voordat je APK plichtig bent en niet meer mag rijden. Natuurlijk is het belangrijk dat je de APK laat uitvoeren door specialisten die weten wat ze doen. Onze talenvolle specialisten weten er alles over. Kom daarom nu langs bij onze garage in Voorst. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur, rijd dus even langs of maak een afspraak voor zaterdag. Voor een APK controle in Voorst ben je bij Dorpsgarage Elshof aan het juiste adres. Wij zien je graag snel!