Fabrieksgarantie

Heeft u een probleem met een auto die nog in de fabrieksgarantie zit?

Bij Dorpsgarage Elshof bent u op het juiste adres! Het is niet noodzakelijk om met een nieuwe auto die nog onder de fabrieksgarantie valt naar een merkdealer te gaan, waar u de auto heeft gekocht.

Het is wettelijk vastgesteld dat universele autogarages onderhoud en reparaties mogen uitvoeren, mits deze voldoen aan eisen die fabrikanten stellen aan het onderhoud. Wij onderhouden uw auto volgens de gestelde eisen, waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft en u verzekerd bent dat uw auto de behandeling krijgt die hij nodig heeft. Wij zijn door de BOVAG gecertificeerd en door continue bijscholing zorgen wij dat onze kennis up-to-date blijft.

Wetgeving omtrent fabrieksgarantie.

Nederlandse wetgeving (Monti en BER2013) maakt het mogelijk om uw auto bij een universeel onderhoudsbedrijf te laten onderhouden en toch uw fabrieksgarantie intakt te laten. In 2002 is er een eind gekomen aan de concurrentiebelemmering en vanaf 2010 is het mogelijk om onderhoud uit te voeren bij een merk-onafhankelijk autobedrijf. Uw garantie is bij Autobedrijf Elshof te Eerbeek en Brummen gewaarborgd!