Airco service in Brummen

Een airco is tegenwoordig onmisbaar in elke auto. Op een warme zomerse dag kun je namelijk snel en gemakkelijk jouw auto verkoelen zodat het weer aangenaam is om lang in de auto te zitten. Het rijden met je raam open zoals vroeger is verleden tijd. Het is dan ook belangrijk dat jouw airco helemaal naar behoren werkt. Het houdt je namelijk ook beter met je hoofd bij de weg dan wanneer je het enorm warm hebt. Voor airco service in Brummen ben je dan ook bij ons aan het juiste adres.

Laat jouw airco controleren

Naast (handmatige, halfautomatische of volautomatische) ‘klimaatbeheersing’, waarbij de temperatuur in het voertuig zo constant en aangenaam mogelijk wordt gehouden tijdens het rijden, heeft de airco ook een ontvochtigende functie. Dit betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Dit draagt ook bij aan een beter zicht, wat zorgt voor extra veiligheid. Voorwaarde voor dit alles is dat de airconditioning regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Maar waar moet je dan precies rekening mee houden? Met deze twee belangrijke elementen hieronder moet je rekening houden zodat je beschikt over een goed functionerend aircosysteem.

  • De verdamper moet regelmatig gedesinfecteerd worden
  • Het interieurfilter moet regelmatig vervangen worden. Natuurlijk hoef je dit niet zelf te doen, want wij staan voor jou klaar voor airco service in Brummen.

Kom langs voor jouw airco in Brummen

Voor auto onderhoud in Brummen bezoek je Dorpsgarage Elshof! Wil jij jouw airco na laten kijken of zijn er wat andere problemen? Onze jonge en talentvolle specialisten kijken graag even naar jouw auto. Kom eens langs van maandag tot en met vrijdag tussen 07:45 uur tot 17:30 uur of maak een afspraak voor zaterdag. Bel ons of stuur een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Wij kijken graag jouw airco in Brummen na!