DORPSGARAGE ELSHOF IN LOENEN

Blokkeren uw remmen op het moment dat de stoplichten op rood springen of ziet u ineens lichtjes knipperen in het dashboard? Dorpsgarage Elshof is de garage in Loenen die dit soort problemen voor u oplost. Onze garage in Loenen nam in 2022 het stokje over van de Familie van Oorspronk, dat een gevestigde naam was in Loenen, Eerbeek en Beekbergen. Daarmee bouwen wij als garage in Loenen voort op het succes en de ervaring van weleer.

Onze garage in Loenen is in om staat alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Door de compleetheid van onze service, hoeft u niet voor ieder ander wissewasje naar een andere garage. Wij ontzorgen u volledig!


De diensten van Dorpsgarage Elshof in Loenen

De diensten van Dorpsgarage Elshof beperken zich niet tot een beperkt aantal. De haviksogen van onze medewerkers zien al snel wat er allemaal gebeuren moet, zodat uw auto echt in gereedheid gebracht wordt als u bij ons langskomt. Van kleine onderhoudsklussen tot grote reparaties, niks is ons te gek. Potentiële problemen leggen we eveneens aan u voor, om de veiligheid zo veel mogelijk te waarborgen.

Garage Loenen voert de volgende diensten uit:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

Het verhaal achter ons autobedrijf in Loenen

De oorsprong van ons autobedrijf in Loenen, brengt ons naar het jaar 1948. In dat jaar was het Willem Van Oorspronk die de smederij van zijn schoonvader Hannes Berends overnam en omtoverde tot garage Den IJzeren Berg, wat een knipoog was naar de hoeveelheid ijzererts die hier ooit gevonden werd.

Na een kleine dertig jaar (1976) stond de tweede generatie, Arend en Bea van Oorspronk, klaar om het bedrijf over te nemen. Jan-Willem kwam op 21 juni 1993 in de Loenense garage te werken. Hij nam de zaak waar op het moment dat Arend gezondheidsproblemen kreeg en ging hiermee door tot op heden. Jan Willem nam als derde generatie het bedrijf over op 1 januari 2011. Op 10 januari 2023 bestaat het autobedrijf 75 jaar en behoren wij tot de oudste autobedrijven in Loenen en omgeving.

In de zoektocht naar een overnamepartij stond hierbij het belang van zowel de klant als het personeel hoog in het vaandel. Dorpsgarage Elshof bleek hierin de juiste match, die je nog écht het ouderwetse dorpsgarage gevoel kan geven. Met ingang van 1 december 2022 heeft Dorpsgarage Elshof de betrouwbare garage in Loenen overgenomen, met dezelfde service die u altijd al gewend was!

HET KOSTENPLAATJE

Om niet voor onverwachte kosten te staan en zo transparant mogelijk richting de klant te zijn, hebben wij een menukaart opgesteld waarbij alle kosten overzichtelijk weergegeven is. Deze menukaart is bovenaan op onze website te vinden. De menukaart is onderverdeeld in verschillende categorieën. De categorieën zijn algemeen, comfort, motor en onderstel. Naast deze categorieën hebben wij ook kosteloze service.

MEER INFORMATIE OVER GARAGE LOENEN

Wilt u een afspraak maken voor een Apk-keuring? Of heeft u een vraag die u graag aan ons wilt stellen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 085-0805022 van 7.45 uur en 17.30 uur. Ook kunt u ons een mailtje sturen of een berichtje achter laten via het contactformulier. Tot slot zijn we bereikbaar via WhatsApp via 085-0805022