Mercedes Specialisme bij Dorpsgarage Zutphen

Welkom op de speciale Mercedes-pagina van Dorpsgarage Elshof in Zutphen. Sinds mei 2024 zijn wij de trotse voortzetters van het befaamde Mercedes-specialisme dat voorheen onder de deskundige leiding van Dijkman Automobiel stond. Wij zijn verheugd deze expertise voort te zetten en uit te bouwen met onze eigen, persoonlijke touch.

Onze Expertise

Bij Dorpsgarage Elshof in Zutphen beschikken we over geavanceerde technologie en diepgaande kennis van Mercedes-Benz voertuigen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om te werken aan alle types Mercedes, van de klassieke modellen tot de nieuwste hybrides en elektrische voertuigen. Of u nu een onderhoudsbeurt nodig heeft, specifieke reparaties, of geavanceerde diagnostiek, ons team staat klaar met professionele vaardigheden en een passie voor Mercedes.

Diensten

  • Regulier Onderhoud: Olie verversen, remmen, banden en alle standaard onderhoudstaken.
  • Diagnose en Reparaties: Geavanceerde merk specifieke diagnose en efficiënte reparaties uitgevoerd met originele Mercedes-onderdelen.
  • Onderhoud van Klassiekers: Speciale aandacht voor het repareren en onderhouden van klassieke Mercedes-modellen.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Ervaring: Onze technici hebben decennia lang ervaring met Mercedes-Benz voertuigen.
  • Persoonlijke Service: Bij Dorpsgarage Elshof kennen we onze klanten bij naam en zorgen we voor service op maat.
  • Transparantie: Duidelijke communicatie over werkzaamheden en kosten. Geen verrassingen achteraf.
  • Lokale Betrokkenheid: Als onderdeel van de gemeenschap van Zutphen zetten we ons in voor betrouwbaarheid en integriteit.

Meer informatie

Wij nodigen u uit om uw Mercedes door echte kenners te laten onderhouden. Bezoek ons aan de Pollaan 60 in Zutphen, bel ons op via 0575-514034 of maak online een afspraak via onze website. Vertrouw uw auto toe aan de experts van Dorpsgarage Elshof, waar traditie en technologie samenkomen voor de beste zorg aan uw Mercedes-Benz.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze vestiging in Zutphen en staan garant voor de kwaliteit en zorg die uw Mercedes verdient. Onze werkplaats is op werkdagen geopend van 7:45 tot 17:30 uur.