Dorpsgarage Brummen

Garage Brummen

Dorpsgarage Brummen biedt met haar garage in Brummen een uitgebreide service, waar je terecht kan met al je vragen over je auto. Heb je autopech, zijn je banden aan vervanging toe of wil je gewoon even een extra check laten uitvoeren door specialisten? Onze garage in Brummen is elke werkdag geopend van 07:45 tot 17:30, dus kom gerust langs. De koffie staat al voor je klaar! Onze garage in Brummen is alom geliefd vanwege de snelle service, waardoor je binnen een handomdraai weer de weg op kan.

De expertise van onze autogarage in Brummen

De eerste vestiging van Dorpsgarage Elshof werd in 2009 opgericht; 9 jaar later werd daar de autogarage in Brummen aan toegevoegd. In haar 15-jarige bestaan is onze garage stapsgewijs langzamerhand uitgegroeid tot één van de beste autogarages van Nederland, met als absolute hoogtepunt onze award voor Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar in 2022.

Eigenaar Ruben Elshof legde de basis voor de autogarage in Brummen en locatiemanager Gijs v/d Gouw (sinds 2014 actief) borduurt daar nu al enkele jaren op voort. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en zullen elk probleem op de juiste manier aanpakken. Niet alleen moet jouw auto geheel veilig zijn, maar je moet je er zelf ook veilig in voelen. Bij diverse reparatiewerkzaamheden werken wij samen met schadeherstelbedrijven zodat wij zorgen voor het beste van het beste. Wij beschikken over jonge, talentvolle professionals en ervaren specialisten om dit voor jou mogelijk te maken

Onze diensten

Het is natuurlijk handig om van tevoren te weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Daarom hebben wij al onze diensten voor jou op een rijtje gezet:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen;

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

Natuurlijk sporen wij graag problemen op en willen wij er voor zorgen dat jouw auto niks mankeert. Wij hebben oog voor detail en letten daarom overal op om jou zo de beste service te bieden.

Overige diensten garage in Brummen

Reparatiewerkzaamheden hoeven niet de enige aanleiding te zijn om bij onze garage in Brummen binnen te stappen. Verhuizingen, klussen en zakelijke bezoeken in de omgeving, brengen je ook bij ons. Onze garage in Brummen staat vol met auto’s en bussen, waar je een tijdelijk beroep op kan doen. Maak de verhuizing van je zoon of dochter, de klus bij een vriend of vriendin of rit naar je zakenrelatie gemakkelijk door een bus of auto te huren in Brummen!

Contact met onze garage in Brummen

Wil jij jouw auto door ons onder handen laten nemen en weer zeker zijn van een veilig gevoel op de weg? Neem dan nu contact met ons op of kom langs. Wij zijn geopend in Brummen van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Bel ons op 0575 769233 of stuur een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Je vraag stellen via onze website is ook mogelijk. Zo heb je direct antwoord. Liever direct een afspraak maken? Dat kan! Wij ontvangen je graag bij Dorpsgarage Elshof bij onze garage in Brummen.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik bij de garage in Brummen van De Dorpsgarage? 

Neem vanaf het centrum van Brummen de Zutphensestraat en vervolg je weg langs Park ’t Goor. Op de kruising met de Meengatstraat en Julianalaan, vervolg je je weg noordwaarts. Vervolgens neem je de rotonde (bij de Aldi) driekwart in de richting van de Vulcanusweg. Na 250 meter sla je rechtsaf om bij onze garage in Brummen aan te komen.  

Ik wil ’s morgens mijn auto komen brengen voor onderhoud. Hoe kom ik thuis?
Wij halen je graag op en brengen je ook weer weg als je zelf geen vervoer hebt. Wil je liever een leenauto of leenfiets? Ook die mogelijkheid bieden wij!

Hoeveel kost een autoreparatie bij Dorpsgarage Elshof?
Om jouw volledige transparantie te bieden in de kosten, hebben wij voor een menukaart samengesteld. Deze vind je bij ons op de website. Deze prijzen zijn allemaal inclusief BTW. Op deze manier sta je op het eind van de reparatie niet voor een grote verrassing.

Welke extra’s biedt jullie garage in Brummen nog meer?
Heeft je auto groot onderhoud gehad? Dan wassen wij hem ook nog even voor je! Heb je pech binnen en straal van 10km? Dan staan wij je natuurlijk graag te hulp, want wij kunnen je niet zomaar laten staan.