Ben jij op zoek naar een garage in Brummen of omgeving?

Garage Brummen

Heb je autopech, rijdt je auto niet helemaal lekker of wil je gewoon even een extra check door specialisten? Autobedrijf Elshof helpt je graag! Bij onze garage in Brummen ben jij meer dan welkom om jouw auto te laten nakijken en waar nodig repareren. Het is namelijk belangrijk dat jij weer veilig de weg op kan, voor jezelf en andere weggebruikers. Daarbij geldt eigenlijk: voorkomen is beter dan genezen. Twijfel je dus over de veiligheid van je auto? Wacht niet te lang en laat je auto even nakijken. Onze garage bevindt zich niet alleen in Brummen, maar ook in Eerbeek hebben wij een garage van ons dynamische bedrijf. Kom gerust langs, want de koffie staat altijd voor je klaar. Meer over onze Garage in Brummen lees je hier.

Wat biedt onze garage in Brummen?

Wij zijn er om jou niet van A naar B te helpen, maar van A tot Z te ontzorgen. Dorpsgarage Elshof in Brummen stelt klantgerichtheid voorop. Bij ons is er geen sprake van complexiteit of eigenzinnigheid. Daarnaast bieden wij je natuurlijk zorg voor jouw auto van de bovenste plank. Wij deinzen niet terug voor complexiteit en zien elke situatie als een uitdaging. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties en zullen elk probleem op de juiste manier aanpakken. Niet alleen moet jouw auto geheel veilig zijn, maar je moet je er zelf ook veilig in voelen. Rijdt de auto dus even niet zo lekker? Wij zorgen dat je weer met een goed gevoel de auto in stapt. Bij diverse reparatiewerkzaamheden werken wij samen met schadeherstelbedrijven zodat wij zorgen voor het beste van het beste. Wij beschikken over jonge, talentvolle professionals en ervaren specialisten om dit voor jou mogelijk te maken.

Onze diensten

Het is natuurlijk handig om van tevoren te weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Daarom hebben wij al onze diensten voor jou op een rijtje gezet:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen;

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

Natuurlijk sporen wij graag problemen op en willen wij er voor zorgen dat jouw auto niks mankeert. Wij hebben oog voor detail en letten daarom overal op om jou zo de beste service te bieden.

Veiligheid voorop

Wij sturen graag onze klanten weer de weg op met een veilige auto. Wij zullen er dus alles aan doen om dit voor jou te realiseren. Open communicatie vinden wij belangrijk, zodat wij en jij precies weet wat er gaat gebeuren met jouw auto. Er wordt dus voor gezorgd dat jouw auto weer naar behoren werkt en daarbij worden alle problemen aangepakt die wij tegenkomen. Op deze manier wordt voorkomen dat je binnenkort weer terug moet komen. Hoe gezellig wij dat ook vinden, wij hopen het natuurlijk niet. Heb je jouw auto echt nodig en kun je hem eigenlijk niet missen? Dan bieden wij je een leenauto aan, zodat jij toch alles kunt doen wat je moet doen.

Kosten van garage in Brummen

Om jou volledige transparantie te bieden, zodat jij van tevoren weet wat het kostenplaatje gaat zijn, hebben wij voor jou een menukaart samengesteld. Deze vind je bij ons op de website. Deze prijzen zijn allemaal inclusief BTW. Op deze manier sta je op het eind van de reparatie niet voor een grote verrassing. Wij hebben onderscheid gemaakt tussen algemeen, motor, comfort en het onderstel. Natuurlijk bieden wij jou ook goede service aan en hoef je echt niet voor alles te betalen. Zo ben je altijd welkom en bieden wij je natuurlijk een kop koffie of thee aan. Daarnaast halen wij je graag op en brengen wij je weg als je zelf geen vervoer hebt. Wil je liever een leenauto of leenfiets? Ook die mogelijkheid bieden wij! Heeft je auto groot onderhoud gehad? Dan wassen wij hem ook nog even voor je! Heb je pech binnen en straal van 10km? Dan staan wij je natuurlijk graag te hulp, want wij kunnen je niet zomaar laten staan.

Contact met onze garage in Brummen

Wil jij dus graag jouw auto door ons onder handen laten nemen en weer zeker zijn van een veilig gevoel op de weg? Neem dan nu contact met ons op of kom langs. Wij zijn geopend in Brummen van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Bel ons op 0575 769233 of stuur een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Je vraag stellen via onze website is ook mogelijk. Zo heb je direct antwoord. Liever direct een afspraak maken? Dat kan! Wij ontvangen je graag bij Dorpsgarage Elshof bij onze garage in Brummen.