APK check Eerbeek

Beschik je over een auto? Dan is het belangrijk om te weten wanneer jouw auto weer een APK-check moet ondergaan. Het is enorm van belang dat alles goed werkt en je weer veilig de weg op kunt. Maar hoe weet je wanneer het weer de hoogste tijd is om langs de garage te gaan? De allereerste APK keuringen moeten gedaan worden wanneer de auto 4 jaar, 6 jaar en 8 jaar oud is. Vanaf dan moet het jaarlijks uitgevoerd worden. Meer weten over een APK in Eerbeek? Wij vertellen je er alles over.

APK Eerbeek

Bij onze garage in Eerbeek ben jij aan het juiste adres voor een APK check. Deze APK-check in Eerbeek wordt uitgevoerd door onze jonge en talentvolle specialisten. Voor elk soort onderhoud kun je bij ons terecht, zo dus ook de APK controle in Eerbeek. Wij voeren de APK check met grote zorg uit, zodat jij er daarna weer een jaar tegenaan kunt. Het jaar erna zien wij jou natuurlijk graag weer terug voor de volgende check.

Samenwerking met auto.nl

Is jouw auto eigenlijk aan vervanging toe? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe auto aan te schaffen. Wij hebben een prettige samenwerking met auto.nl waar jij uit een groot aanbod met auto’s kunt kiezen. Daarna ben je bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie. Ook kun je 5 jaar lang gratis jouw APK laten uitvoeren bij Dorpsgarage Elshof.

Kom nu langs voor APK in Eerbeek

Wacht niet te lang met het laten uitvoeren van een APK check, want hoe eerder alles weer is goedgekeurd of vervangen, hoe veiliger je weer op weg kunt. Maak dus nu een afspraak voor APK in Eerbeek of kom langs bij onze garage. Jouw auto is in goede handen bij onze garage in Eerbeek. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag kun je alleen langskomen op afspraak. Tot gauw!