Airco service in Eerbeek

De airco is een belangrijk onderdeel van de auto, met name in de warme periode van het jaar. Niets is zo fijn als in jouw auto stappen en heerlijk de airco aanzetten, waardoor het binnen no-time een aangename temperatuur is in de auto. Zoals het vroeger ging tijdens de zomervakantie, met het raam open en handdoeken op de stoelen voor het absorberen van het zweet vanwege de warmte, gaat het nu met een airco niet meer! Tegenwoordig kunnen wij ons geen rit zonder airco meer voorstellen. Voor airco service in Eerbeek ben je dan ook aan het juiste adres bij Dorpsgarage Elshof.

Een goede airco in Eerbeek

Naast het feit dat verkoeling erg fijn is, is een airco ook veilig. Je blijft namelijk beter geconcentreerd tijdens het rijden in de koeling dan wanneer je in de bloedhitte aan het rijden bent. Voorwaarde voor dit alles is dat de airconditioning regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Maar waar moet er precies rekening mee gehouden worden? Wij vertellen het je!

  • De verdamper moet regelmatig gedesinfecteerd worden
  • Het interieurfilter moet regelmatig vervangen worden.

Moet jouw airco nog nagekeken worden? Dan helpen wij je graag verder!

Airco in Eerbeek laten controleren?

Jouw airco in Eerbeek laten checken? Wij bieden je een uitstekende airco service in Eerbeek. Kom in ieder geval één keer per jaar langs om het interieurfilter te laten vervangen. Daarbij kijken wij dan direct ook naar de damper. Wil je direct een afspraak maken bij onze garage in Eerbeek? Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn voor airco service in Eerbeek geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Liever op zaterdag langskomen? Dan werken wij alleen volgens afspraak! Bel ons of stuur een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Wij kijken graag jouw airco in Eerbeek na!