Auto uitlezen in Brummen

Heeft jouw auto een storing? Dan moet dit natuurlijk verholpen worden. En daarvoor zijn wij er! Bij Dorpsgarage Elshof beschikken wij over alle kennis om technische storingen te verhelpen. Het laatste wat je wilt is natuurlijk rijden met brandende lampjes op je dashboard, want zeg nou eerlijk: daar krijgt iedereen een beetje stress van toch? Wacht daarom niet te lang en kom voor de zekerheid even langs om te kijken wat er aan de hand is met jouw auto.

Uitlezen van storingen in Brummen

Wij ontvangen je graag bij storingen in onze werkplaats. In onze moderne werkplaats beschikken wij over diverse hoogstaande diagnose apparatuur om deze storingen snel op te helderen en vakkundig op te lossen. Ook kunnen wij de nieuwste auto’s (her)programmeren en uitlezen volgens de (hoge) eisen die door fabrikanten worden gesteld. Ideaal, want zo kunnen wij jou met elke auto verder helpen. Binnen mum van tijd hebben wij de auto uitgelezen en daarna lossen wij alle problemen voor je op. Onze talentvolle autospecialisten zien dit elke keer weer als een uitdaging.

Een nieuwe auto kopen

Heb je ook wel eens nagedacht over een nieuwe auto? Dan kun je eens kijken bij onze partner auto.nl. Door onze samenwerking kun je profiteren van de beste garanties. Wanneer je een nieuwe auto aanschaft, bieden wij jou de rest van de service, zoals reparatie en onderhoud, gratis APK voor 5 jaar en nog veel meer. En natuurlijk staat de koffie altijd voor je klaar.

Jouw auto uitlezen in Brummen? Kom langs!

Het opsporen van technische storingen doen wij natuurlijk graag. Kom daarom nu naar onze garage in Brummen wanneer er lampjes in jouw dashboard beginnen te branden. Wij lezen vervolgens jouw auto uit en zorgen ervoor dat jij weer veilig verder kunt. Kom langs tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Bel ons of stuur een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Meer over de auto uitlezen kosten vind je in onze menukaart op de website. Jouw auto uitlezen in Brummen doe je bij Dorpsgarage Elshof!