Auto uitlijnen in Brummen

Het uitlijnen van je auto: je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat doet het nou precies? Uitlijnen is eigenlijk niets minder dan het afstellen van de wielstanden. Dit kan nodig zijn wanneer je bijvoorbeeld eens een stoepje hebt geraakt. Echter is uitlijnen niet erg gemakkelijk en heb je daarvoor bepaalde apparatuur nodig. Dorpsgarage Elshof is gespecialiseerd in het uitlijnen van voertuigen. Wij beschikken dan ook over de nieuwste apparatuur en deskundigheid voor het vinden van de juiste afstelling voor iedere afzonderlijke auto. Kom nu langs met jouw auto en wij zullen jouw auto uitlijnen in Brummen.

Wanneer moet je jouw auto laten uitlijnen?

Het kan zijn dat jouw auto last heeft van bepaalde trekjes, waardoor jij weet dat jouw auto toe is aan uitlijnen. Deze trekjes vind je hieronder:

  • Als de banden aan de buiten- of binnenkant van het loopvlak ‘scheef’ afslijten
  • Als jouw auto naar links of naar rechts ‘trekt’
  • Als het sturen zwaar of juist heel licht gaat
  • Als jouw auto niet prettig stuurt in bochten
  • Als het stuur niet goed terugdraait bij het uitkomen van een bocht
  • Als het brandstofverbruik hoger is dan gebruikelijk

Is er bij jou iets het geval? Dan raden wij je aan om nu bij ons langs te komen en wij gaan aan de slag met het uitlijnen van jouw auto.

Auto uitlijnen in Brummen: kom naar Elshof!

Banden uitlijnen laat je doen door de specialisten van onze garage. Wij weten wat we doen en gaan direct voor jou aan de slag. Wil je eerst meer informatie over auto uitlijning? Neem dan nu contact op en wij vertellen je graag wat meer. Je kunt ook direct bij ons langskomen zodat wij jouw auto kunnen uitlijnen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag werken wij geheel op afspraak. Wij zien je graag bij onze garage!