APK Brummen

Auto’s moeten periodiek gecontroleerd worden om de weg op te mogen. Bij Dorpsgarage Elshof kun je terecht voor jouw APK in Brummen. Onze monteurs verrichten de eerste drie APK’s in Brummen in ‘levensjaar’ 4, 6 en 8. Daarna zien we je jaarlijks graag terug voor een APK in Brummen

Dorpsgarage Elshof is door de RDW aangewezen als gecertificeerd keuringsstation. Alleen garages met dit predikaat mogen wettelijk gezien een APK uitvoeren. Combineer je jouw APK in Brummen met een onderhoudsbeurt? Dorpsgarage Elshof trakteert je dan op een aantrekkelijke combideal!

Hoe ziet een APK check eruit bij ons in Brummen?

  • Voertuig inspectie: we beginnen de APK check met een grondige inspectie door één van onze ervaren monteurs.
  • Verlichting controle: de monteurs controleren de werking van alle verlichting, inclusief koplampen, richtingaanwijzers en remlichten. Goed zicht is de basis van iedere autorit!
  • Remmen testen: de APK check wordt vervolgd met het testen van de remmen. Zo laten we ze voldoen aan de wettelijke normen!
  • Bandencontrole: we inspecteren de banden op slijtage, profieldiepte en algemene staat. Banden zorgen voor grip op de weg.
  • Ophanging en wielophanging: de ophanging en wielophanging worden naderhand gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze veilig en in goede staat zijn.
  • Uitlaat en emissies: milieunormen worden strikter, omdat de uitstoot wereldwijd verminderd moet worden. Daarom nemen we ook de uitlaat onder de loep om hier een score aan te kennen. Controle van de uitlaat en emissies om te voldoen aan de milieunormen en de uitstoot te verminderen.
  • Veiligheidsgordels en airbags: veiligheidsgordels en airbags worden gecheckt, om maximale veiligheid te behouden.
  • APK keuringsrapport: Na de inspectie ontvang je een APK keuringsrapport waarin de bevindingen staan vermeld. Als het voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen, wordt het goedgekeurd en ontvang je een keuringsbewijs. Zo niet, worden eventuele gebreken besproken en kan Dorpsgarage Elshof deze voor je repareren voordat ze opnieuw worden gekeurd.

Waarom een APK in Brummen bij Dorpsgarage Elshof?

De APK in Brummen wordt uitgevoerd door onze jonge en talentvolle autospecialisten. Zij hebben oog voor alle details en zullen zich nét dat beetje extra inzetten. Daarnaast profiteer je niet alleen van vakkundige specialisten, maar ook van een goede service. Bij elk bezoek staat er uiteraard een bakje koffie voor je klaar. Onze ervaren APK keurmeesters helpen je graag verder.

APK controle in Brummen

Het is belangrijk om jouw APK controle in Brummen op tijd uit te laten voeren. Is jouw auto dus weer aan de beurt voor een APK-check? Plan dan nu een afspraak in bij onze garage of kom gewoon even langs. Wij zullen met grote zorgt jouw auto onder handen nemen, zodat jij daarna weer een jaar vooruit kunt. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag kun je alleen langskomen op afspraak. Stuur even een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Tot gauw!