APK-check in Brummen

Elke auto moet verplicht elk jaar weer een APK check ondergaan, afhankelijk van de leeftijd van de auto. De auto moet op 4-jarige leeftijd, 6-jarige leeftijd en 8-jarige leeftijd de eerste drie controles ondergaan. Vanaf dan is het elk jaar opnieuw tijd voor een APK-controle in Brummen. Dorpsgarage Elshof staat dan ook graag voor je klaar om de APK-check uit te voeren voor jouw auto. Is jouw auto al APK plichtig? Dan mag je zelfs niet meer rijden zonder geldige APK. Kom dus snel langs bij onze garage in Brummen.

APK Brummen

De APK in Brummen wordt uitgevoerd door onze jonge en talentvolle autospecialisten. Zij hebben oog voor alle details en zullen zich nét dat beetje extra inzetten. Daarnaast profiteer je niet alleen van vakkundige specialisten, maar ook van een goede service. Bij elk bezoek staat er uiteraard een bakje koffie voor je klaar. Onze ervaren APK keurmeesters helpen je graag verder.

Nieuwe auto kopen?

Wil je graag een nieuwe auto kopen? Kijk dan eens naar auto.nl. Door onze samenwerking met deze partij, kun je weer bij ons terecht voor een gratis APK, en dat voor 5 jaar lang. Ook voor onderhoud en reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk dus nu tussen het aanbod en wellicht heb jij binnenkort een prachtige nieuwe auto met daarbij een top service.

Kom langs voor APK in Brummen

Het is belangrijk om jouw APK controle in Brummen op tijd uit te laten voeren. Is jouw auto dus weer aan de beurt voor een APK-check? Plan dan nu een afspraak in bij onze garage of kom gewoon even langs. Wij zullen met grote zorgt jouw auto onder handen nemen, zodat jij daarna weer een jaar vooruit kunt. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag kun je alleen langskomen op afspraak. Stuur even een appje en wij reageren zo snel mogelijk. Tot gauw!