Op zoek naar een garage in Voorst?

Heeft u een storing in de auto dat verholpen moet worden? Of wilt u dat uw auto een keer volledig gecheckt wordt? Dorpsgarage Elshof in Voorst staat vijf dagen in de week voor u klaar om uw auto op orde te maken! De garage in Voorst is in staat alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Het is belangrijk met een veilige auto de weg op te gaan en deel te nemen aan het verkeer. Niet alleen voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers. Bij garage Elshof in Voorst staat veiligheid hoog het in het vaandel. Met de juiste kennis bij onze medewerkers, kunnen wij u optimaal van dienst zijn! Naast onze garage in Voorst hebben wij ook een garage in Eerbeek en Brummen.

Wat doen wij in onze garage in Voorst?

Met onze ruime kennis en aanbod kunnen wij elke auto veilig de weg op sturen. Onze medewerkers zorgen dat ervoor dat elke auto weer veilig de weg op rijd. Van kleine onderhoudsklussen tot grote reparaties, niks is ons te gek. Wij pakken elk probleem aan, maar kijken ook of we een probleem een stapje voor kunnen zijn. Potentiële problemen onderscheppen wij ook om de veiligheid van u zo veel mogelijk te waarborgen.

Garage Voorst voert de volgende diensten uit:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

Het kostenplaatje

Om niet voor onverwachte kosten te staan en zo transparant mogelijk richting de klant te zijn, hebben wij een menukaart opgesteld waarbij alle kosten overzichtelijk weergegeven is. Deze menukaart is bovenaan op onze website te vinden. De menukaart is onderverdeeld in verschillende categorieën. De categorieën zijn algemeen, comfort, motor en onderstel. Naast deze categorieën hebben wij ook kosteloze service.

Meer informatie over garage Voorst

Wilt u een afspraak maken voor een Apk-keuring? Of heeft u een vraag die u graag aan ons wilt stellen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0575-501126 van 7.45 uur en 17.30 uur. Ook kunt u ons een mailtje sturen of een berichtje achter laten via het contactformulier. Tot slot zijn we bereikbaar via WhatsApp via 0575501126