Airco service in Voorst

De airco is een belangrijk onderdeel van jouw auto. Het zorgt er namelijk voor dat het op tropisch warme dagen aangenaam blijft in de auto. Kan jij je nog een autorit voorstellen zonder airco? Je raam helemaal naar beneden, handdoeken op de stoelen en zo de hele dag door. De airco is niet meer weg te denken uit een auto en daarom is het ook belangrijk om goed om te gaan met de airco. Voor airco service staan wij dan ook graag voor je klaar. Hiermee blijf jij veilig rijden op de weg en is jouw airco helemaal goedgekeurd. Wist je dat je ook langer geconcentreerd blijft tijdens het rijden dankzij een airco? Verkoeling zorgt namelijk voor betere concentratie. Bij Dorpsgarage Elshof ontvangen we je graag voor airco service in Voorst.

Wat te doen bij jouw airco?

Airco service is dus belangrijk, maar waar moet er dan precies naar gekeken worden om veilig te blijven rijden? Er zijn twee dingen die bijdragen aan een goed functionerend aircosysteem:

  • De damper moet regelmatig gedesinfecteerd worden
  • Het interieurfilter moet regelmatig vervangen worden.

Kom langs bij Elshof om onze talentvolle specialisten naar jouw airco te laten kijken, zodat jij weer een jaar vooruit kunt met jouw airco. Daarna hopen we natuurlijk dat je weer terugkomt voor de jaarlijkse controle.

Airco service in Voorst door Dorpsgarage Elshof

Om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt, zullen onze specialisten alles goed langslopen. De damper wordt gedesinfecteerd en het filter wordt vervangen. Wil je ook nog voor extra onderhoud en reparatie van jouw auto bij ons terecht? Wij helpen je verder met alles omtrent jouw auto, zodat veiligheid weer gegarandeerd is, voor jou en je medebestuurders. In Voorst zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 17:30 uur. Maak een afspraak of kom gerust eens langs. Wij controleren graag jouw airco. Tot dan!