WIJ ZIJN de dorpsgarage

Aangenaam

Dorpsgarage Elshof werd opgericht in 2009. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, aangedreven door een bedreven team met een sterke passie voor auto’s, techniek, kwaliteit, maar vooral: mensen.

Vanuit onze modern aangeklede vestigingen, bedienen we klanten uit de directe omgeving. En daarbuiten. Bij Elshof telt alleen het allerbeste. Dit geldt voor onze apparatuur, service én expertise.

Dorpsgarage Elshof stelt klantgerichtheid voorop. Bij ons is er geen sprake van complexiteit of eigenzinnigheid. Het team laat zich kenmerken door authenticiteit, persoonlijkheid en bedrijvigheid. Onze lijnen zijn kort, de termijn relaties lang. Wij doen wat wij zeggen, en zeggen wat wij doen. Of het nu gaat om het bieden van een gedegen mobiliteitsadvies op maat, of om het perfect afstellen van een prachtig pk-monster; bij Elshof verrichten we ons vak zichtbaar met veel plezier. Kortom: als een traditionele dorpsgarage met een vertrouwd en intiem karakter, maar dan overgoten met een eigentijdse saus.

Benieuwd wat onze klanten zeggen? Bekijk de reviews op Feedback Company.

“Wij helpen de klanten niet van a naar b, maar van a tot z

Team Elshof is vooruitstrevend op alle mogelijke fronten, en levert een compleet dienstenpakket om de autorijder van nu zoveel mogelijk te faciliteren en te ontzorgen. Wij helpen de klanten niet van A naar B, maar van A tot Z. Elshof beschikt over jonge, talentvolle professionals en ervaren specialisten, die stuk voor stuk het beste met u en met uw auto voor hebben. De deskundigheid van onze medewerkers is altijd up-to-date. Door regelmatig bijscholing te volgen kennen zij alle ins en outs, en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op automotive gebied. Bij Dorpsgarage Elshof kunt u rekenen op producten en diensten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Want autorijden moet vooral leuk blijven. Onze werkwijze is al even helder als onze visie: respectievelijk oplossingsgericht en gericht op optimale klantbeleving. Beleef ‘een dagje’ Dorpsgarage Elshof zelf; klik op de video! Op onze dienstenpagina kunt u meer vinden over wat wij voor u kunnen betekenen.

GIJS V/D GOUW

Locatiemanager Brummen / 1ste autotechnicus / APK Keurmeester

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Gijs steekt graag zijn handen uit de mouwen. Zijn flexibele houding gebruikt hij in zijn vrije tijd door zoveel mogelijk ballen uit het doel te houden. Onder werktijd scoort Gijs met zijn behulpzaamheid. Zijn buitengewone passie voor pk-geweld steekt hij bovendien niet onder stoelen of banken. Dus met name als het om het onderhouden of repareren van snelle auto’s gaat, zet Gijs gewillig de hoogste versnelling in!

WESLEY SPIJKERMAN

Locatiemanager Eerbeek / 1ste autotechnicus / APK Keurmeester

Sinds eind 2017 werkzaam bij Elshof. Wesley slaat de spijker op zijn kop als het om klanttevredenheid gaat. Behalve dat hij alles van (voornamelijk Franse) auto’s weet, zet hij zich voor iedere klus vol gas in. Bovendien gaat het benzine harder door zijn aderen stromen wanneer Wesley kennis opdoet van nieuwe technologische systemen.

TOM SCHURINK

Locatiemanager Voorst / 1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds oktober 2020 is Tom werkzaam bij Elshof. Bij de overname van Autobedrijf Pelgrom is de goedlachse en getalenteerde Tom ‘meegegaan’ en een heuse aanwinst in het team. Tijdens de carnaval zou je zomaar eens een pronkstuk van zijn zelfgebouwde carnavalswagen kunnen tegenkomen of op de weg achter het stuur van zijn camper!

MADOUC GERRITSEN

Locatiemanager Loenen / Support Specialist / 1ste autotechnicus

Sinds juli 2022 is de vrolijke en avontuurlijke Madouc werkzaam als Support Medewerker bij De Dorpsgarage. Al doet haar functienaam écht tekort, want ze is als vrouw ‘de moeder’ van het bedrijf met de verbinding en het luisterend oor die zij biedt voor haar collega’s en gasten.

Het bedrijf naar een ‘next level’ tillen is aan haar wel besteed met nieuwe innovatieve ideeën. In haar vrije tijd geniet ze als een vrije vogel van haar motor en haar geliefde paard en trekt ze er graag op uit met vrienden.

GUIDO ZOMER

Operationeel Manager / Mede-eigenaar

Sinds oktober 2018 werkzaam bij Elshof. Guido neemt geen genoegen met tevreden klanten. Pas wanneer hij diens verwachtingen weet te overtreffen, dan is deze perfectionistische mensenmens ook tevreden. Guido krijgt er een geweldige kick van wanneer het zijn team lukt om op de drukste dagen alle geplande werkzaamheden 100% uit te voeren. “Ziezo!” klinkt het dan. Zolang hij er een passie voor heeft, geeft gezinsman ‘Gizo’ alles.

RUBEN ELSHOF

Eigenaar / Algemeen directeur

Ruben is een geboren ondernemer. Als oprichter en eigenaar van Elshof, voert hij met veel bezieling de dagelijkse leiding over zijn team. Zijn perfectionisme en structuur kent geen grenzen. Ruben is op zijn best als alles volgens planning verloopt. Intern, maar ook daarbuiten, wanneer zijn marketingacties leiden tot de gewenste resultaten. Tijd voor hobby’s als skiën, hardlopen en fietsen is er misschien minder dan hij zou willen. Maar hij haalt veel energie uit een goed lopende onderneming. “Daar doen we het voor!”

MARCO PETERS

Allround manager / Wagenparkbeheerder / Monteur

Allround manager. Sinds september 2018 werkzaam bij Elshof. Marco is de extra hand die de serviceadviseurs op de vestigingen regelmatig tekort komen. Ook de monteurs kunnen tijdens piekmomenten op zijn ondersteuning rekenen. Een retourtje Brummen – Eerbeek kan Marco ‘Petey’ inmiddels dromen. Van deze creatieve man wordt dan ook een enorme flexibiliteit verwacht. Gelukkig is het juist de adrenalinestoot die de sportieve avonturier helpt om iedere spoedklus razendsnel te klaren.

JEROEN STEIN

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

sinds 2015 werkzaam bij Elshof. Jeroen is pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn. Met uiterste precisie en zorgzaamheid controleert en repareert hij auto’s op alle mogelijke fronten. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. In zijn vrije uurtjes traint Jeroen zijn nauwkeurige ‘zoekantennes’ door middel van geocaching. Daarnaast trekt hij er regelmatig op uit met zijn fiets. Jeroen laat geen stukje terrein onbenut!

JEROEN PASMAN

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Automonteur, sinds 2016 werkzaam bij Elshof. Oud-klasgenoten noemen hem ook wel ‘pino’, vanwege zijn lengte. Daarmee doen ze Jeroen duidelijk tekort. Het autohart van deze meelevende, harde werker gaat sneller kloppen wanneer hij zich buigt over brullende motoren. Maar het vrolijkst wordt hij nog van gelukkige klanten. En slooft Jeroen zich niet uit op zijn werk of in de sportschool, dan zet hij wat graag zijn tanden in lekker eten. Geef hem eens ongelijk!

RENÉ VERKERKE

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Maak kennis met de nieuwste ster bij de Dorpsgarage: Rene, de Diagnose specialist en APK keurmeester met een passie voor snelheid en blije klanten. Als hij niet druk bezig is met het repareren van auto’s, dan kan je hem waarschijnlijk vinden op zijn motor of in zijn Suzuki 4×4, waar hij de wildernis onveilig maakt. Hoewel hij een gepassioneerde autoliefhebber is, heeft hij ook een zwak voor moppen en grappen, dus wees voorbereid op een paar goeie lachbuien tijdens het wachten op je auto. Bel hem gerust voor hulp, maar wees gewaarschuwd: hij zal waarschijnlijk een wheelie maken voordat hij bij je is!

TIM ZWEERS

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

1e Autotechnicus, APK-keurmeester en Diagnose Specialist. Sinds september 2019 werkzaam bij Elshof. Tim is een heuse ondernemende, sociale levensgenieter met affiniteit voor techniek, motorische voertuigen en innovatie. En dit werkt ook door in zijn vakgebied, want zoals hij zegt: “Het mooiste en lekkerste gevoel blijft toch altijd als je na een reparatie de motor start en die weer als een zonnetje loopt!” Tim deinst zéker niet weg voor de meer complexe projecten en grijpt deze gewillig met beide handen aan.

DANNY FUKKINK

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds augustus 2021 werkzaam bij Elshof. Danny is een gezellige, relaxte en harde werker die uitdagende projecten in de werkplaats met beide handen aangrijpt. Voor een feestje van de Snollebollekes is hij maar wat graag te porren! Ook is hij altijd in voor een wild avontuur op zijn geliefde motor. Heb je een klusproject? Dan is Danny zeker de ‘handige Harry’ die je kunt optrommelen!

COLLIN HOFMAN

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Allround autotechnicus. Sinds september 2018 werkzaam bij Elshof. Collin roept van zichzelf weleens gekscherend dat hij autistische trekjes vertoont, maar daarmee bedoeld hij vooral dat zijn perfectionisme overal in te herkennen is. Met zijn rustige karakter en uitstekende gevoel voor humor, is de balans gelukkig niet ver te zoeken. Dat Collin een man van de balans én de techniek is, komt tevens terug in zijn passie voor martial arts.

ERIK NAGEL

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Erik, onze onverschrokken diagnose specialist en apk keurmeester bij de dorpsgarage sinds september 2022, heeft een verborgen talent: hij kan grote motorische klussen uitvoeren als een pro! Hij houdt van de afwisseling die zijn werk biedt en blijft altijd geconcentreerd en gefocust, zelfs in de meest uitdagende situaties. Buiten het werk is hij een echte gamer en een toegewijde familieman. Als hij niet aan het sleutelen is of aan het gamen, geniet hij van leuke activiteiten met zijn gezin. Geen wonder dat we allemaal graag met hem samenwerken – hij is een echte teamspeler!

WESSEL KLEVERWAL

1ste autotechnicus

Sinds april 2022 is Wessel werkzaam als Eerste Autotechnicus bij De Dorpsgarage. Hij is een gezellige en waardevolle toevoeging aan het team! Het kunnen helpen van mensen en het leuke contact met zijn collega’s en gasten is zijn grote drijfveer! Dat gezelligheid geen tijd kent, heeft Wessel al meerdere malen uitmuntend bewezen! Hij is met recht één van de grootste ‘party animals’ van de Dorpsgarage!

LEON ZWEERS

Autotechnicus / banden en uitlijn specialist

Sinds augustus 2022 is Leon werkzaam als Autotechnicus bij De Dorpsgarage. Vraag hem naar banden en uitlijnen en je weet dat hij hier specialist in is! Hij is een fanatieke ‘bandendraaier’ ;-). Leon is een vroege vogel en staat zo’n beetje bijna iedere ochtend als een jonge puppy te springen om aan de bak te gaan! Zijn collega’s hebben hem als bijnaam ‘Noël’ gegeven ofwel zijn naam in spiegelbeeld. In zijn vrije tijd pompt hij graag zijn spieren op of geniet hij van een borreltje of voetbal kijken met zijn maten!

JASPER CURRÉ

leerling Technisch specialist

Sinds maart 2022 is Jasper werkzaam als ijverige Leerling Technisch Specialist bij De Dorpsgarage en stroopt hij graag zijn mouwen op om datgene te doen wat nodig is aan onderhoud en klussen! Hij heeft een fascinatie voor hoe alles technisch in elkaar zit. Zoals Pippi Langkous zegt: ”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”, is hoe hij zonder remmingen het werk aangaat. Gezelschapsmens Jasper maakt graag overal een spel van met gamen en een balletje trappen!

JURGEN SCHOOLDERMAN

leerling Eerste Autotechnicus

Jurgen is niet zomaar een leerling automonteur, hij is de bandenwissel-koning van Loenen en wordt liefkozend “koala beertje” genoemd. Zijn collega’s kennen hem ook als “Ons Mark”, omdat hij altijd voor iedereen klaarstaat. Naast zijn werk in De Dorpsgarage is Jurgen een echte petrolhead die in zijn vrije tijd graag aan autocross doet en aan zijn eigen crossauto sleutelt. En als het weekend aanbreekt, is het tijd om te ontspannen en te genieten van een paar koude biertjes. Met Jurgen in het team weet je zeker dat de auto’s van onze gasten in goede handen zijn en dat er altijd tijd is voor een praatje en een lach.

TOM BOERKAMP

Reconditioneerder

Sinds april 2020 is Tom werkzaam bij Elshof. Tom is een ijverige leerling en ambitieus in zijn vak. Tom brengt de materie vanuit zijn opleiding gewillig bij de garage en denkt oplossingsgericht mee met zijn collega’s. Tom houdt van het serieuze werk, maar is ook altijd in voor een lolletje! In zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje of sleutelt hij aan zijn brommer!

HANS HENDRIKS

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Hans is van alle markten thuis; sportief gezien, in privésferen én op de werkvloer. Een echte familieman met een voorliefde voor voetbal en een geweldige passie voor zijn grootste hobby: auto’s. Voor Hans is een dag zonder technische storingen als een dag niet geleefd. Zijn gedrevenheid neemt onbegrensde waarden aan. Hans is een vakidioot pur sang; hij laat geen (technische) vraag onbeantwoord!

Melvin Overmeen

1ste autotechnicus / Apk keurmeester

Sinds januari 2024 is Melvin werkzaam bij De Dorpsgarage. Met zijn vriendelijkheid en goede afstemming met collega’s is hij een waardevolle toevoeging voor het team. Zijn dagelijkse drijfveer in het werk is dat iemand met een gerust hart weer op weg kan met de auto, wanneer er iets aan de auto mankeert. Klanten ontzorgen en een klus vlot klaar krijgen, is waar hij in zijn rol als Eerste Autotechnicus en APK Keurmeester dan ook van geniet. Geef hem iets met wielen en een brandstofmotor en hij is helemaal in zijn element!  

ROSANDRA DE BOER

HR Adviseur / support specialist

Sinds juli 2023 is Rosandra werkzaam bij De Dorpsgarage. Rosandra was de eeuwige student in Human Resource Management, maar voelt zich de eeuwige student van het leven en verdiept zich graag in de grote levensvragen. Haar creativiteit kan ze kwijt met haar passie voor schrijven op social media voor De Dorpsgarage. Typerend is haar zachte karakter met empathisch vermogen en interesse voor psychologie en persoonlijke ontwikkeling, die ze graag meeneemt in haar rol bij de garage. Haar missie is om mensen glinsterogen te bezorgen en het verspreiden van liefde. In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd met haar dierbare honden, familie en vriendinnen en gaat ze het liefst een wandeling maken aan zee, paardrijden of naar een wellness resort.    

DIANE REUVEKAMP

Technische dienst

Sinds maart 2023 is Diane werkzaam bij De Dorpsgarage. Diane kunnen we niet meer wegdenken bij onze Technische Dienst, want ze is zoveel meer dan dat. Ze staat altijd voor iedereen klaar met haar sprankelende en vrolijke persoonlijkheid, waarmee ze onze gasten en haar collega’s iedere keer weer een waardevolle dienst bewijst. Of het nu gaat om het brengen van chocolade en fruit naar alle vestigingen, het ophalen van auto-onderdelen, het ophalen en wegbrengen van auto’s en onze gasten en zo nog vele hand-en-spandiensten. Altijd doet ze dit met een vleugje humor en positiviteit! Diane is een powervrouw die geniet van het buitenleven! lekker klussen op de camping of heerlijk op pad met haar geliefde camper. Je maakt haar ook zielsgelukkig met een rit over de tankbaan met haar eigen leger Landrover of een tourrit met de motor!

XANDER LENSINK

leerling Technisch specialist

Sinds juli 2023 is Xander werkzaam bij De Dorpsgarage en komt hij zijn frisse kennis uit de schoolbanken delen en ervaring opdoen als Technisch Specialist in opleiding. Xander staat bij ons bekend als een enthousiaste en bezig bij, die nooit stil kan zitten. Dit leidt ertoe dat hij op de maandag altijd even een aanloopfase nodig heeft, om weer tot leven te komen. Zijn collega’s tolereren dit met liefde, want hij is echt een sfeermaker en brengt met zijn persoonlijkheid veel gezelligheid en dynamiek in het team. Xander is een sociaal dier, die het liefst zijn vrije tijd spendeert met zijn vrienden.

KOEN VISSER

Locatiemanager / 1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds september 2023 is Koen werkzaam bij De Dorpsgarage. Koen heeft het stadse leven in Rotterdam verlaten en is naar de bossen van Eerbeek vertrokken, om thuis aan huis te kunnen sleutelen in zijn eigen garage. Met zijn jarenlange ervaring en ambities, waarin hij zich graag blijft doorontwikkelen, zijn we maar wat blij met zijn technische kennis in huis. De verscheidenheid aan taken voor en achter de schermen pakt hij met beide handen aan en die brede inzetbaarheid zien we dan ook als zijn grote kwaliteit en toegevoegde waarde! Diagnoses stellen doet hij moeiteloos. In zijn vrije tijd kun je ‘m zomaar eens tegen het gespierde lijf tegen komen op een feestje of festival!  

Remco wijgman

Locatiemanager / autotechnicus

Sinds november 2023 is Remco werkzaam bij De Dorpsgarage. Remco is een teamplayer, goed gezelschap en van alle markten thuis. Je kunt hem treffen bij de balie, waarin hij jou graag ontvangt en je haarfijn en transparant uitlegt hoe en waarom bepaalde reparaties uitgevoerd moeten worden. Dit in een begrijpelijke taal, zodat jij niet technisch onderlegd hoeft te zijn om het te kunnen begrijpen! Die vertaalslag maken en adviseren over passend onderhoud en reparaties doet Remco met veel passie en optimisme. Probleemoplossend denken is echt aan hem besteed. Ook steekt Remco graag de handen uit de mouwen om bij te springen in de werkplaats. Buiten de garage besteedt hij ook veel tijd en aandacht aan auto’s. Zo restaureert hij zijn oude Suzuki 4×4 en zoekt hij graag het avontuur op door off-road te rijden of te kamperen in een daktent. In de zomer is hij altijd in voor een spontane barbecue of maakt hij een goed gerecht klaar!