Zakelijk

Elshof Zakelijk Wagenparkbeheer: een (strikt) zakelijke kijk op rijplezier

Elshof Zakelijk Wagenparkbeheer: een (strikt) zakelijke kijk op rijplezier
Als onvervalste autoliefhebbers draaien we er niet omheen: voor ons is de auto veel meer dan een product alleen. Het is emotie, een gevoel, een belevenis. Een ‘totaalpakket’ dat voor een brede glimlach hoort te zorgen. Iedere dag opnieuw. Hoe meer ziel in een auto, hoe beter. En daar stemmen we wat graag onze diensten op af; door u niet alleen van A naar B te assisteren, maar door een service te verlenen die u van A tot Z verder ‘op weg’ helpt. Letterlijk én figuurlijk.

There’s no business like pure business

Dit neemt echter niet weg dat we geen rationele kijk op de auto kunnen hebben. Immers, laten we de emotie rondom het product in z’n geheel buiten beschouwing, dan blijven het functionele en economische aspect over. Wanneer we alle stukjes ‘beleving’ van het totaalpakket afpellen, hebben we zicht op de absolute kern van de auto: mobiliteit, gemak en – in veel gevallen – spaarzaamheid. Kortom: puur zakelijk.

Optimaal in balans, op uw balans

Onze werkzaamheden afstemmen op de doelgroep, behoort tot één van onze services. Met Zakelijk Wagenparkbeheer van Elshof richten we ons in de eerste plaats op de zakelijke kant van de auto; uw uitgangspunt. Zonder daarbij in te boeten op het verzorgen van dagelijks, zorgeloos rijplezier.

Wat we daar precies mee bedoelen? Onderaan deze pagina treft u een overzicht van onze werkzaamheden die het u, de ondernemer c.q. wagenparkbeheerder, zo gerieflijk mogelijk maken. Daartoe behoort onder andere het in optimale conditie houden van uw wagenpark. En nog véél meer!

Rationeel + bezieling = topdeal

Bij Elshof maken we er zowaar een ‘sport’ van net dat beetje extra bezieling te leggen in de ‘puur zakelijke’ benadering van de auto. Zie het als een toegevoegde waarde op het praktische en financiële deel, waar u zakelijk gezien maximaal van profiteert. En waar wij, als autoliefhebbers onder elkaar, samen met u evengoed van kunnen genieten. Als dat geen topdeal is…

Hieronder een greep uit het brede dienstenpakket van Elshof Zakelijk Wagenparkbeheer:

  • Periodiek onderhoud
  • Advies op maat of second opinion
  • Uitgebreide rapportage over de technische staat van uw wagenpark
  • Aankoopbegeleiding
  • Uw bedrijfsauto’s seizoensklaar maken
  • Winter-/zomerbandenwissel
  • Haal- en brengservice
  • Leaseproducten; privé-, operational- & financial lease
  • Onderhoudsabonnementen