DORPSGARAGE ELSHOF IN LOENEN

Familie Van Oorspronk draagt na 75 jaar ondernemerschap in het autobedrijf, het stokje over aan Dorpsgarage Elshof.

Wanneer wij terug gaan in de tijd, vertelt de geschiedenis dat Willem Van Oorspronk de smederij van zijn schoonvader Hannes Berends overnam in 1948 en noemde hij de garage Den IJzeren Berg omdat hier vroeger ijzererts werd gevonden het bedrijf werd Ford subdealer. Het is ook nog een poosje taxibedrijf geweest. De tweede generatie, Arend en Bea van Oorspronk namen in 1976 het bedrijf over. Jan-Willem kwam op 21 juni 1993 in het bedrijf te werken Hij nam toen de zaak waar toen Arend gezondheidsproblemen kreeg en ging hiermee door tot op heden. Jan Willem nam als derde generatie het bedrijf over op 1 januari 2011. Op 10 januari 2023 bestaat het autobedrijf 75 jaar.

In de zoektocht naar een overnamepartij stond hierbij het belang van zowel de klant als het personeel hoog in het vaandel. Dorpsgarage Elshof was hierin de juiste match, die je nog écht het ouderwetse dorpsgarage gevoel kan laten beleven, waarbij zij gewillig gebruik maken van de modernste technieken.

Met ingang van 1 december 2022 neemt Dorpsgarage Elshof de betrouwbare service die u altijd gewend bent over. Wij vertrouwen erop dat de overname alleen positieve veranderingen brengt. Dorpsgarage Elshof zorgt ervoor dat u mobiel blijft en zet zich dagelijks in om geplande of onverwachte onderbrekingen van uw mobiliteit zo kort, zorgeloos en prettig mogelijk te maken. Veilig en vertrouwd de weg op, is waar zij naar blijven streven.

Jan-Willem zal in beeld blijven en af en toe nog te vinden zijn in de garage. De shop van het tankstation stopt per 1 december aanstaande. De benzinepomp wordt hierdoor een onbemande pomp. Wel kunnen er nog autogerelateerde producten gekocht worden. Op 14 januari 2023 is er een receptie van 14.00 tot 17.00 uur waarin de gelegenheid wordt geboden om de familie Van Oorspronk een hand te schudden en te bedanken voor alle jaren. Arend en Bea gaan vanaf dat moment met pensioen. U kunt dan tevens kennis maken met de jongens van De Dorpsgarage.

OP ZOEK NAAR EEN GARAGE IN LOENEN?

Heeft u een storing in de auto dat verholpen moet worden? Of wilt u dat uw auto een keer volledig gecheckt wordt? Dorpsgarage Elshof in Loenen staat vijf dagen in de week voor u klaar om uw auto op orde te maken! De garage in Loenen is in staat alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Het is belangrijk met een veilige auto de weg op te gaan en deel te nemen aan het verkeer. Niet alleen voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers. Bij garage Elshof in Loenen staat veiligheid hoog het in het vaandel. Met de juiste kennis bij onze medewerkers, kunnen wij u optimaal van dienst zijn! Naast onze garage in Loenen hebben wij ook een garage in Eerbeek, Voorst en Brummen.

WAT DOEN WIJ IN ONZE GARAGE IN LOENEN?

Met onze ruime kennis en aanbod kunnen wij elke auto veilig de weg op sturen. Onze medewerkers zorgen dat ervoor dat elke auto weer veilig de weg op rijd. Van kleine onderhoudsklussen tot grote reparaties, niks is ons te gek. Wij pakken elk probleem aan, maar kijken ook of we een probleem een stapje voor kunnen zijn. Potentiële problemen onderscheppen wij ook om de veiligheid van u zo veel mogelijk te waarborgen.

Garage Loenen voert de volgende diensten uit:

APK keuring

Reparaties

Periodieke onderhoud

Remmenservice

Diagnoses en uitlezen

Airco onderhoud en airco-cleaning

Ultrasone interieurreiniging

Zomer-/winterbanden verwisselen

4-wieluitlijning

Schadeafhandeling

Carkit / radio inbouwen

Roetfilter problemen

HET KOSTENPLAATJE

Om niet voor onverwachte kosten te staan en zo transparant mogelijk richting de klant te zijn, hebben wij een menukaart opgesteld waarbij alle kosten overzichtelijk weergegeven is. Deze menukaart is bovenaan op onze website te vinden. De menukaart is onderverdeeld in verschillende categorieën. De categorieën zijn algemeen, comfort, motor en onderstel. Naast deze categorieën hebben wij ook kosteloze service.

MEER INFORMATIE OVER GARAGE LOENEN

Wilt u een afspraak maken voor een Apk-keuring? Of heeft u een vraag die u graag aan ons wilt stellen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 085-0805022 van 7.45 uur en 17.30 uur. Ook kunt u ons een mailtje sturen of een berichtje achter laten via het contactformulier. Tot slot zijn we bereikbaar via Whats App via 085-0805022