EEN VERHUISWAGEN OF BUS HUREN IN LOENEN!

Ga je verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren en ben je op zoek naar een goedkope bus of verhuiswagen? Dan kun je bij Autohopper autoverhuur in Loenen een busje huren voor een scherpe prijs. Wij hebben een breed aanbod aan bestelbussen in onze huurvloot. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m³ (bijv. Peugeot Partner of Citroën Berlingo) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m³ (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Daarnaast mag je in al onze bussen gewoon met een B-rijbewijs rijden, lekker handig toch? Op zoek naar partij voor bushuur? Kom gezellig langs!

GOEDKOOP BUSJE HUREN DOE JE BIJ AUTOHOPPER LOENEN!

Interesse om een busje te huren voor een dag? Ruime keuze aan bestelbussen, heldere voorwaarden en het goedkoop huren van een bestelbusje. Dat is wat je vindt bij Autohopper Loenen. Zo kost het maar 29 per dag om in een bestelbus te rijden.

GROTE PERSONENBUS HUREN? KOM NAAR AUTOHOPPER LOENEN!

Grote personenbus huren? Kom naar Autohopper Loenen in Loenen! Het is bij ons mogelijk om een 6 persoons busje, 8 persoons busje of zelfs een 9 persoons bus te huren. Ga jij binnenkort met het gezin op wintersport of met het voetbalteam op trainingskamp? Kies voor een personenbusje huren bij Autohopper Loenen. Neem contact met ons op via 055 5051271

Goedkope zakelijke lease bij Autohopper Loenen.

Laat vrijblijvend een nulmeting uitvoeren. Wij brengen dan de staat van de auto in kaart. Alle onderdelen moeten nog minimaal 5.000 km mee kunnen en zullen anders vervangen moeten worden. De resultaten van de nulmeting zijn bepalend voor de opstartkosten van het abonnement. Hierbij is het ook mogelijk om de opstartkosten gespreid te betalen in de eerste 12 maanden van het abonnement. Bij het afsluiten van het abonnement is de nulmeting uiteraard gratis!

Verhuisbusje huren? Vind hier jouw verhuiswagen!

Bij Autohopper Loenen vind je verschillende verhuiswagens die geschikt zijn voor zwaar en licht transport. Wil jij een verhuisbus huren voor het vervoeren? Wij hebben verschillende verhuis bussen en bakwagens staan. De bakwagen is 20 m³ en is het meest geschikt voor grote ladingen.

Vakantie busje huren doe je bij Autohopper Loenen.

Ga jij binnenkort op vakantie met het hele gezin en is je eigen auto te klein? Bij Autohopper Loenen kun je een busje huren voor de vakantie met genoeg ruimte voor iedereen. Rij bijvoorbeeld weg in een 6 of een 9 persoons vakantie bus met genoeg ruimte voor alle gezinsleden en hun bagage.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik een bus huren met laadklep?

Ja! Bij ons is het mogelijk om een bakwagen te huren met een laadklep. Dat maakt het verhuizen natuurlijk een stuk makkelijker!

kan ik ook een rolstoel bus huren bij Autohopper Loenen?

Helaas hebben wij geen rolstoel bus om te verhuren.

Kan ik bij jullie een bestelauto huren?

Bij Autohopper Loenen is het mogelijk om verschillende bestelauto’s te huren. Bekijk ons aanbod om te zien welke wij aanbieden.

Ik wil graag een VIP busje huren, kan dat bij jullie?

Ja! Neem contact met ons op om jouw VIP bus te reserveren.

Ik ga een dagje klussen, kan ik een klein busje huren?

Ja! Wij hebben verschillende kleine busjes om al jouw gereedschap in op te bergen. Bekijk ons aanbod en reserveer de gewenste grootte bus.

Wat kost een busje huren bij Autohopper Loenen?

Dat kan van elkaar verschillen. Wij hebben verschillende busjes die jij kunt huren. Benieuwd naar welke? Bekijk dan ons aanbod!

Kan ik bij Autohopper Loenen een auto leasen zonder BKR?

Wanneer je kiest voor private lease dan zal er geen BKR-registratie plaatsvinden. Zo behoud jij je kredietwaardigheid. Wij zijn een autoverhuurder en geen leasemaatschappij, waardoor wij geen BKR-registratie plicht hebben.