Dorpsgarage auto abonnement

Het autorijden met maandelijks vast tarief!

Bij autorijden zijn er altijd die vervelende onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Maar dit hoeft niet meer zo te zijn! Wij hebben voor jou het Auto Abonnement bedacht, zodat jij nu voor een vast maandelijks tarief kunt autorijden zonder hoge onverwachte kosten!

Elke maand dezelfde kosten

Geen zorgen over het onderhoud en reparaties

Rust en zekerheid

Hoe werkt het?

Geen hoge rekeningen

Bij de Dorpsgarage is het mogelijk om voor jouw auto een abonnement af te sluiten voor onderhoud, reparaties, zomerbanden én APK. Een abonnement afsluiten kan al vanaf € 59,- per maand! Wij zorgen dan dat jij altijd onbezorgd kan blijven autorijden.

Wat zit er in het abonnement?

Autorijden zonder zorgen!

Jaarlijks onderhoud

Reparaties

Storingen

APK keuring

Uurloon

Benodigde onderdelen

Zomerbanden vernieuwen

Tussentijds bijvullen van vloeistoffen

Zonder afspraak lampjes vernieuwen

Lokale pechhulp tijdens kantooruren

Start abonnement

De nulmeting

Laat vrijblijvend een nulmeting uitvoeren. Wij brengen dan de staat van de auto in kaart. Alle onderdelen moeten nog minimaal 5.000 km mee kunnen en zullen anders vervangen moeten worden. De resultaten van de nulmeting zijn bepalend voor de opstartkosten van het abonnement. Hierbij is het ook mogelijk om de opstartkosten gespreid te betalen in de eerste 12 maanden van het abonnement. Bij het afsluiten van het abonnement is de nulmeting uiteraard gratis!

De kosten van het abonnement

Premium A. B. C. of Standaard

Voor een vast bedrag per maand autorijden. Kies het abonnement welke geschikt is voor jouw auto. Check hier het gewicht van jouw auto: Kenteken Check. Zie bij gewichten punt G (massa rijklaar).

Premium A – Eigen auto tot 1000 kg, € 59,- incl. btw.

Premium B – Eigen auto tot 1300 kg, € 69,- incl. btw.

Premium C – Eigen auto tot 1600 kg, € 89,- incl. btw.

Standaard – Onderhoudsbeurten, APK, pechhulp Europa, tussentijds bijvullen van vloeistoffen, lampjes vervangen en leenauto of fiets, € 39,- incl. btw

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee. Bedrijfswagens, campers en oldtimers vallen voorlopig nog buiten het abonnement. Toch interesse in een abonnement voor jouw voertuig? Laat het ons weten!