APK Dieren

Tijd voor de APK in Dieren?

Is het weer die tijd van het jaar dat jouw auto de APK in Dieren moet ondergaan? Autobedrijf Elshof is een door de RDW erkende autogarage en kan deze voor jou uitvoeren. De APK is een periodieke keuring van jouw auto. Deze is in heel Europa wettelijk verplicht om jaarlijks te laten uitvoeren. Het idee daarachter is het verhogen van de verkeersveiligheid. Door je auto eens in de zoveel tijd te laten keuren kunnen mogelijke problemen op tijd worden ontdekt en aangepakt. Op die manier worden ongelukken op de weg voorkomen. De APK in Dieren moet worden verricht door een garage die door Dienst Wegverkeer (RDW) erkend is. Autobedrijf Elshof is zo’n garage. Zou je graag een afspraak voor de APK maken met ons? Neem dan eens contact op.

Hoe werkt de APK in Dieren?

Voor de APK in Dieren dien je zelf een afspraak te maken het een autobedrijf dat deze kan uitvoeren. Vervolgens breng je op de dag van de afspraak je auto langs. Een van onze APK-keurmeesters zal de auto vervolgens keuren. Aan de hand daarvan wordt een APK-keuringsrapport opgesteld, welke je altijd ontvangt (ook als jouw auto wordt afgekeurd). Hou er rekening mee dat de kosten voor de APK niet van te voren zijn vastgesteld. Ook dien je te onthouden dat de APK slechts een moment opname is en geen garantie biedt voor het verder functioneren van jouw auto gedurende de rest van het jaar.

Neem contact op om een afspraak te maken voor de APK!

Wil je een afspraak maken voor de APK in Dieren bij Autobedrijf Elshof? Dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. Je kunt ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur bellen via 0313-769073 of een whats-app bericht sturen naar 06-16040676.