Wij zijn Autobedrijf Elshof

Aangenaam

Autobedrijf Elshof werd opgericht in 2009. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, aangedreven door een bedreven team met een sterke passie voor auto’s, techniek, kwaliteit, maar vooral: mensen.

Vanuit onze modern aangeklede vestiging in Eerbeek, bedienen we klanten uit de directe omgeving. En daarbuiten. Bij Elshof telt alleen het allerbeste. Dit geldt voor onze apparatuur, service én expertise.

Autobedrijf Elshof stelt klantgerichtheid voorop. Bij ons is er geen sprake van complexiteit of eigenzinnigheid. Het team laat zich kenmerken door authenticiteit, persoonlijkheid en bedrijvigheid. Onze lijnen zijn kort, de termijn relaties lang. Wij doen wat wij zeggen, en zeggen wat wij doen. Of het nu gaat om het bieden van een gedegen mobiliteitsadvies op maat, of om het perfect afstellen van een prachtig pk-monster; bij Elshof verrichten we ons vak zichtbaar met veel plezier. Kortom: als een traditionele dorpsgarage met een vertrouwd en intiem karakter, maar dan overgoten met een eigentijdse saus.

“Wij helpen de klanten niet van a naar b, maar van a tot z

Team Elshof is vooruitstrevend op alle mogelijke fronten, en levert een compleet dienstenpakket om de autorijder van nu zoveel mogelijk te faciliteren en te ontzorgen. Wij helpen de klanten niet van A naar B, maar van A tot Z.

Elshof beschikt over jonge, talentvolle professionals en ervaren specialisten, die stuk voor stuk het beste met u en met uw auto voor hebben. De deskundigheid van onze medewerkers is altijd up-to-date. Door regelmatig bijscholing te volgen kennen zij alle ins en outs, en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op automotive gebied.

Bij Autobedrijf Elshof kunt u rekenen op producten en diensten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Want autorijden moet vooral leuk blijven.

Onze werkwijze is al even helder als onze visie: respectievelijk oplossingsgericht en gericht op optimale klantbeleving. Beleef ‘een dagje’ Autobedrijf Elshof zelf; klik op de video! Op onze dienstenpagina kunt u meer vinden over wat wij voor u kunnen betekenen.